Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  
home > Mercats realitzats > Castellbell i el Vilar

El FLEA Market Catalunya arriba a Castellbell i el Vilar


Aquest diumenge 18 de juny de 2017 el FLEA Market Catalunya ha organitzat un dels seus mercats més emblemàtics al cor del Bages, a la encantadora vila de Castellbell i el Vilar.


Des d’època medieval, el castell i l’actual terme de Castellbell i el Vilar, domina la vall del Llobregat i la porta que connecta el pla de Barcelona amb l’interior del país, entre les muntanyes de Montserrat i de Sant Llorenç del Munt. És gràcies a aquesta situació estratègica sobre les vies de comunicació i els antics accessos als monestirs de Montserrat, que som un poble que concentra una llarga història de lluita i resistència, accentuada a partir de la construcció del pont gòtic sobre el riu per Bernat Sarroca, senyor de Castellbell, a mitjans de segle XV.

Amb els objectius de contribuir a la millora del Mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, i d’oferir a tothom qui vulgui venir l’oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten per tenir un ingrés extra.

Com no podia ser menys, Castellbell i el Vilar s’ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom ha pogut participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. L’única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per la organització i difussió d’aquest mercat.

Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759