Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Registrat al nostre Newsletter :  
home > Mercats realitzats > Castellbell i el Vilar

El FLEA Market Catalunya arriba a Castellbell i el Vilar


Aquest diumenge 18 de juny de 2017 el FLEA Market Catalunya ha organitzat un dels seus mercats més emblemàtics al cor del Bages, a la encantadora vila de Castellbell i el Vilar.


Des d’època medieval, el castell i l’actual terme de Castellbell i el Vilar, domina la vall del Llobregat i la porta que connecta el pla de Barcelona amb l’interior del país, entre les muntanyes de Montserrat i de Sant Llorenç del Munt. És gràcies a aquesta situació estratègica sobre les vies de comunicació i els antics accessos als monestirs de Montserrat, que som un poble que concentra una llarga història de lluita i resistència, accentuada a partir de la construcció del pont gòtic sobre el riu per Bernat Sarroca, senyor de Castellbell, a mitjans de segle XV.

Amb els objectius de contribuir a la millora del Mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, i d’oferir a tothom qui vulgui venir l’oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten per tenir un ingrés extra.

Com no podia ser menys, Castellbell i el Vilar s’ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom ha pogut participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. L’única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per la organització i difussió d’aquest mercat.

FLEA Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42
© 2017 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments