Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Registrat al nostre Newsletter :  
home > Mercats realitzats > El Pla de Santa Maria, 14 i 15 d'octubre 2017

El Pla de Santa Maria, Fira del VentAmb els objectius de contribuir a la millora del medi ambient amb l'acte de compravenda de productes de segona mà, i d'oferir a tothom qui vulgui venir l'oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten i tenir un ingrés extra o bescanviar-los per altres necessaris, o de poder oferir la nostra vila a visitants perquè en gaudeixin en el marc de la Fira del Vent on s'espera una assistència de més de 6000 persones, hem participat amb el primer Flea Market a El Pla de Santa Maria el passat dissabte 14 i diumenge 15 d'octubre.

Barcelona, París, Berlín, Nova York, Londres, ... Són algunes de les moltes ciutats que acullen, setmanalment o mensualment, un mercat d'aquest tipus. Un Flea Market és un esdeveniment a l'aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nombrós de persones que volen vendre les seves coses de segona mà. Un espai on es proporciona una segona vida a roba, objectes, música, llibres, jocs, mobles, antiguitats, col·leccions, decoració, i un llarg etcètera. Un mercat en plena vila que mescla venedors i compradors de totes les classes socials intercanviant interessos.

Com no podia ser menys, El Pla de Santa Maria s'ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom pot participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d'un esdeveniment obert a tots els públics, i sempre gratuït. L'única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per l'organització i difusió d'aquest mercat.

Moments del FLEA Market al Pla de Santa Maria


FLEA Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42
© 2017 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments