Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  
home > Mercats realitzats > El Pla de Santa Maria, 14 i 15 d'octubre 2017

El Pla de Santa Maria, Fira del VentAmb els objectius de contribuir a la millora del medi ambient amb l'acte de compravenda de productes de segona mà, i d'oferir a tothom qui vulgui venir l'oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten i tenir un ingrés extra o bescanviar-los per altres necessaris, o de poder oferir la nostra vila a visitants perquè en gaudeixin en el marc de la Fira del Vent on s'espera una assistència de més de 6000 persones, hem participat amb el primer Flea Market a El Pla de Santa Maria el passat dissabte 14 i diumenge 15 d'octubre.

Barcelona, París, Berlín, Nova York, Londres, ... Són algunes de les moltes ciutats que acullen, setmanalment o mensualment, un mercat d'aquest tipus. Un Flea Market és un esdeveniment a l'aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nombrós de persones que volen vendre les seves coses de segona mà. Un espai on es proporciona una segona vida a roba, objectes, música, llibres, jocs, mobles, antiguitats, col·leccions, decoració, i un llarg etcètera. Un mercat en plena vila que mescla venedors i compradors de totes les classes socials intercanviant interessos.

Com no podia ser menys, El Pla de Santa Maria s'ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom pot participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d'un esdeveniment obert a tots els públics, i sempre gratuït. L'única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per l'organització i difusió d'aquest mercat.

Moments del FLEA Market al Pla de Santa Maria


Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759