Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Registrat al nostre Newsletter :  
home > Mercats realitzats > Pallejà, 25 i 26 de novembre de 2017

FLEA Market Catalunya a Pallejà

El 25 i 26 de novembre de 2017 hem organitzat el nostre primer FLEA Market a la vila de Pallejà del Baix Llobregat, amb un cert éxit tant de parades muntades com de visitants, sobre tot diumenge que va fer un sol espléndid, no tant dissabte que va fer un dia nuvol i inclús van caure quatre gotes.
El FLEA va tenir lloc a la Rambla Riera Boter, un lloc molt ben urbanitzat i amb moltes possibilitats per la bona organització d'un mercat a l'aire lliure com un FLEA.
Vem tenir parades de tota mena, productes de proximitat d'alimentació, productes i serveis ecológics, artesania, vintage i sobre tot també articles de segona mà i reciclats per concienciar a la gent de la importancia de donar una segona vida a aquests objectes que algú ja no vol i altres poden encara utilitzar. En definitiva una activitat basada en la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el mediambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida.
També cal dir que vem tenir una zona infantil mol animada amb nens a dojo gaudint d'activitats de dibuix i pintura.

Esperem de debó poder tornar properament a organitzar el nostres FLEA Markets en aquesta bonica vila de Pallejà i d'altres municipis de les rodalies així com arreu de Catalunya, doncs l'experiencia a sigut molt gratificant.

Podeu veure algunes imatges del mercat


FLEA Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42
© 2017 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments