Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  
home > Mercats realitzats > Pedralbes Centre, 18 de Novembre 2017

Pedralbes Centre, 18 de novembre 2017

El passat 18 de novembre 2017 vem tornar a organitzar un altre FLEA Market Catalunya en aquest emblemàtic centre comercial de la zona alta de Barcelona, en plena Avinguda de la Diagonal de la capital catalana.
Com sempre l'afluencia de visitants vas ser mes gran a la part de Joan Güell que a la placeta, tot i que aquesta vegada hem tingut bastantes parades mes que en anteriors edicions.
Es evident que la placeta necessita que hi hagin reclams per què la gent hi baixi, com activitats per a nens, música, animació, etc. En aquest sentit estem colaborant amb d'altres entitats organitzadores per que a les properes edicions poguem tenir més afluencia de persones a la placeta.
Tot i així van ser moltes les persones també que els hi preguntaven als venedors quan es tornarien a possar per tornar i comprar cosetes de segona mà, roba i sabates, atesania, vintage, Out-Let, etc. 
El FLEA Market Catalunya segueix sent una activitat que col·labora en el barri per la sostenibilitat, el reciclatge d'objectes i les rel·lacions humanes.


Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759