Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Registrat al nostre Newsletter :  
home > Mercats realitzats > Pedralbes Centre juliol 2017

El FLEA Market Catalunya comença a Barcelona de la mà del PEDRALBES CENTRE

Amb els objectius de contribuir a la millora del mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, i d’oferir a tothom qui vulgui venir l’oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten per tenir un ingrés extra, hem organitzat aquests divendres 7 i dissabte 8 de juliol de 2017 al Centre Comercial PEDRALBES CENTRE a la Avinguda Diagonal de Barcelona el nostre primer Market a la ciutat comtal.

Paris, Berlin, Nova York, Londres,... Són algunes de les moltes ciutats que n’acullen, setmanalment o mensualment, un mercat d'aquest tipus. Un Flea Market és un esdeveniment a l’aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nombrós de persones que volen vendre les seves coses de segona mà. Un espai on es proporciona una segona vida a roba, objectes, música, llibres, jocs, mobles, antiguitats, col·leccions, decoració, i un llarg etcètera. Un mercat en plena vila que mescla venedors i compradors de totes les classes socials intercanviant interessos.

Com no podia ser menys, PEDRALBES CENTRE s’ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom pot participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. L’única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per la organització i difussió d’aquest mercat.

Moments del FLEA Market Catalunya al Pedralbes Centre


FLEA Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42
© 2017 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments