Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  
home > Mercats realitzats > Pedralbes Centre juliol 2017

El FLEA Market Catalunya comença a Barcelona de la mà del PEDRALBES CENTRE

Amb els objectius de contribuir a la millora del mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, i d’oferir a tothom qui vulgui venir l’oportunitat de poder donar sortida a aquells objectes que no necessiten per tenir un ingrés extra, hem organitzat aquests divendres 7 i dissabte 8 de juliol de 2017 al Centre Comercial PEDRALBES CENTRE a la Avinguda Diagonal de Barcelona el nostre primer Market a la ciutat comtal.

Paris, Berlin, Nova York, Londres,... Són algunes de les moltes ciutats que n’acullen, setmanalment o mensualment, un mercat d'aquest tipus. Un Flea Market és un esdeveniment a l’aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nombrós de persones que volen vendre les seves coses de segona mà. Un espai on es proporciona una segona vida a roba, objectes, música, llibres, jocs, mobles, antiguitats, col·leccions, decoració, i un llarg etcètera. Un mercat en plena vila que mescla venedors i compradors de totes les classes socials intercanviant interessos.

Com no podia ser menys, PEDRALBES CENTRE s’ha sumat a aquesta gran iniciativa multicultural i social on tothom pot participar, tant com a venedor com a comprador. Es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. L’única condició per a obtenir una plaça per a vendre objectes (sempre de segona mà) és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per la organització i difussió d’aquest mercat.

Moments del FLEA Market Catalunya al Pedralbes Centre


Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759