Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  
home > Mercats realitzats > PUNT de Montcada i Reixac, Novembre 2017

PUNT de Montcada, 4 de novembre 2017

Amb l'objectiu de consolidar aquest Market en aquest centre comercial de la vila de Montcada, hem organitzat aquest dissabte 4 de novembre de 2017 un altre FLEA Market amb un éxit total on tot-hom ha quedat molt satisfet, tant paradistes com visitants. 
El públic valora positivament aquesta proposta que oferim per donar una segona oportunitat a objectes que per altres persones han deixat de tenir-ne ús i valor.
D'aquesta manera el nostre FLEA Market col·labora amb el medi ambient minimitzant la generació de residus amb aquesta Festa del Reciclatge.

Cal dir que també i com a novetat, que hem tingut moltes persones de la propia vila de Montcada interessades en muntar una parada en el mercat, la qual cosa supossa i demostra que el FLEA Market Catalunya al PUNT de Montcada s'està consolidant com un mercat on tot-hom vol participar, tant visitants com també nous paradistes.Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759