Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Registrat al nostre Newsletter :  
home > Mercats realitzats > PUNT de Montcada i Reixac, Novembre 2017

PUNT de Montcada, 4 de novembre 2017

Amb l'objectiu de consolidar aquest Market en aquest centre comercial de la vila de Montcada, hem organitzat aquest dissabte 4 de novembre de 2017 un altre FLEA Market amb un éxit total on tot-hom ha quedat molt satisfet, tant paradistes com visitants. 
El públic valora positivament aquesta proposta que oferim per donar una segona oportunitat a objectes que per altres persones han deixat de tenir-ne ús i valor.
D'aquesta manera el nostre FLEA Market col·labora amb el medi ambient minimitzant la generació de residus amb aquesta Festa del Reciclatge.

Cal dir que també i com a novetat, que hem tingut moltes persones de la propia vila de Montcada interessades en muntar una parada en el mercat, la qual cosa supossa i demostra que el FLEA Market Catalunya al PUNT de Montcada s'està consolidant com un mercat on tot-hom vol participar, tant visitants com també nous paradistes.FLEA Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42
© 2017 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments