Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  
home > Mercats realitzats > PUNT de Montcada i Reixac, 13 de gener 2018

FLEA Market Catalunya al PUNT de Montcada i Reixac

Amb els objectius de contribuir a la millora del Mediambient amb l’acte de compravenda de productes de segona mà, el organitza els primers dissabtes de cada mes de 10 a 21 hores al PUNT de Montcada situat al Carrer Verdi de Montcada i Reixac i que reb cada cap de setmana mes de 10.000 visitants.

A través de la web del Flea Market Catalunya, www.fleamarket.cat, els venedors s’han d’inscriure sol∙licitant una plaça, donar una prèvia explicació del que van a vendre, comprometent-se a vendre sempre objectes de segona mà en bon estat i a preus raonables, o bé a través de l’intercanvi i complir la normativa del mercat.

També, com a novetat per aquest proper mercat i posteriors obrim la possibilitat de poder fer les vostres reserves per telèfon trucant al 93 124 09 04 on us pendrem les vostres dades i us farem la reserva de la vostre parada o el vostre espai dins de la nova parada comunitaria.

Els paradistes, prèviament inscrits, han d’arribar una hora abans de començar l’esdeveniment per a muntar les seves parades. Ningú podrà participar al mercat si no ha sigut inscrit abans.
Els organitzadors del mercat, rebran als paradistes per a comprovar la seva identitat i poder-los atorgar una plaça reservada. Alhora, el personal del Flea Market donarà suport a qualsevol imprevist durant tot l’esdeveniment, i estarà allà fins l’hora de recollida, on també ajudaran a desmuntar i tancar el mercat a la seva hora.

Animeu-vos a participar en aquesta segona edició del FLEA Market Catalunya al PUNT de Montcada i Reixac.
Per què qui estima reutilitza! ...i la millor forma de reutilitzar és ...reciclar!Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759