Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Mercats de segona mà
Festes del reciclatge
Registrat al nostre Newsletter :  

VidreresEl Flea Market Catalunya aterra a Vidreres per revolucionar el poble i tots els seus voltants!

Atenció perquè el Flea Market ve amb forces des de la ciutat Comdal, on ja s’ha celebrat a tres dels barris més populars de Barcelona, per fer remoure la Selva i tots els seus habitants. El Flea arriba a Vidreres per desplegar un munt de parades repletes de segones oportunitats. Roba, objectes, música i llibres, mobles, joguines, i tot allò que us podeu arribar a imaginar té cabuda en aquest mercat. A més a més, no només podem trobar coses de segona mà, sinó que són més que benvinguts tots aquells valents dissenyadors que vulguin exhibir les seves creacions.

Una iniciativa per fomentar el reciclatge i la reutilització de les nostres coses, per establir noves relacions entre els venedors i els compradors, aprendre a fer intercanvis, gaudir d’una jornada cultural i popular, i sobretot per a passar-s’ho d’allò més bé.

Apunta’t a El Flea de Vidreres aquest proper 15 d’octubre de 10h a 15h, on la Plaça de l’Església lluirà nous aires durant un matí intens i carregat de diversitat. El cost per a participar-hi és tansols de 15€ per un espai de 2x3m, l’Ajuntament no aplicarà taxes per ara, i l’entrada serà gratuïta i per a tots els públics. No espereu fins l’últim moment inscriviu-vos a El Flea de Vidreres!


FLEA Market Catalunya
Josep Nabau

C/ Turó Gros, 25
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)
Telèfon: 609 22 55 42
© 2017 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments