Este sitio web utiliza 'cookies' para mejorar su experiencia de navegación. Si sigue navegando entendemos que las acepta.

Aceptar Más Información

Apunta't a la nostra Newsletter
  

VidreresEl Flea Market Catalunya aterra a Vidreres per revolucionar el poble i tots els seus voltants!

Atenció perquè el Flea Market ve amb forces des de la ciutat Comtal, on ja s'ha celebrat a tres dels barris més populars de Barcelona, per fer remoure la Selva i tots els seus habitants. El Flea arriba a Vidreres per desplegar un munt de parades repletes de segones oportunitats. Roba, objectes, música i llibres, mobles, joguines, i tot allò que us podeu arribar a imaginar té cabuda en aquest mercat. A més a més, no només podem trobar coses de segona mà, sinó que són més que benvinguts tots aquells valents dissenyadors que vulguin exhibir les seves creacions.

Una iniciativa per fomentar el reciclatge i la reutilització de les nostres coses, per establir noves relacions entre els venedors i els compradors, aprendre a fer intercanvis, gaudir d'una jornada cultural i popular, i sobretot per a passar-s'ho d'allò més bé.

Apunta't a El Flea de Vidreres aquest pròxim 15 d'octubre de 10 h a 15 h, on la plaça de l'Església lluirà nous aires durant un matí intens i carregat de diversitat. El cost per a participar-hi és tan sols de 15 € per un espai de 2 x 3 m, l'Ajuntament no aplicarà taxes per ara, i l'entrada serà gratuïta i per a tots els públics. No espereu fins a l'últim moment inscriviu-vos a El Flea de Vidreres!Gerent: Josep Nabau
Mòbil: 609 22 55 42

Support Tècnic: Miquel Garcia
Mòbil: 626 756 759

Xarxes socials: Naïr P. Nebot
E-mail: nair.management@gmail.com© 2018 FLEA Market Catalunya - Associació APAR - Web desenvolupat per Record Developments